august 2, 2017

Om bedre økonomi

Jeg er økonomisk rådgiver og brænder for at hjælpe andre, til at få det optimale ud af deres økonomi. Derfor har jeg startet Bedre økonomi.

Jeg har haft jobs, hvor jeg er blevet målt på, hvor meget jeg har “tjent” til banken på baggrund af, hvilke produkter jeg har solgt til mine kunder.

Jeg ville rigtig gerne kunne rådgive mine kunder ud fra deres behov og ikke andet. Det gør jeg i dag og jeg er glad for, at jeg tog denne beslutning.

Jeg er samtidig meget taknemmelig for, at jeg kan få lov til, som økonomisk rådgiver, at hjælpe så mange mennesker med at træffe de rigtige økonomiske beslutninger.

Der er ikke to økonomier der er ens, ligesom to mennesker ikke er ens, derfor tager jeg altid udgangspunkt i mennesket bag, når jeg arbejder som økonomisk rådgiver.

 

Min mission

De fleste ønsker at bruge deres kostbare tid og energi på alt muligt andet end økonomi, og da vi jo alle ved, at økonomi og trivsel hænger sammen, sætter jeg en ære i at hjælpe andre til, at træffe de rigtige økonomiske beslutninger.

Jeg ønsker at møde mine kunde, hvor kunden er, og udfører min rådgivning ud fra, hvad der tjener dig som kunde bedst.

 

Tavshedspligt som rådgiver er vigtigt

Jeg er vant til at have tavshedspligt, samt være i besiddelse af følsomme oplysninger om andre mennesker, hvilket jeg selvfølgelig er meget seriøs omkring.

 

Mine faglige kompetencer som økonomisk rådgiver

Foruden at være uddannet indenfor den finansielle sektor, har jeg suppleret mine kompetencer med en HD uddannelse indenfor finansiel rådgivning

Jeg har arbejdet i et af landets største realkreditinstitutter samt pengeinstitutkoncerner i  mere end 15 år, henholdsvis som seniorkunderådgiver og seniorkreditkonsulent

Igennem mine uddannelser har jeg læst jura, hvilket giver mig de nødvendige kendskaber til de juridiske regler for rådgivning om økonomi. Du kan læse mere om dette på finanstilsynet.dk

Derudover har jeg en lang række kurser indenfor rådgivning, ledelse samt kommunikation